EVENEMENTEN 📅

Via deze pagina krijg je een zicht op de evenementen die er ons dit jaar nog staan te wachten. Hiervoor kan je ook best steeds onze Facebook-pagina in de gaten houden, aangezien de evenementen met bijbehorende info via deze weg verspreid worden. Van zodra er concrete data bekend zijn voor deze evenementen zullen we deze hier ook bekendmaken! Kijk in afwachting gerust al eens naar de info die je hieronder kan terugvinden en noteer eventuele data alvast goed in de agenda!


HERENTALSE BIERFEESTEN 🍻

De 25ste editie was een knaller... 28 en 29 oktober genoten velen van meer dan 100 biertjes. Dit jaar ook van ons eigen brouwsel, Dirk! Ons 25-jarig bestaan motiveerde ons om zelf een biertje te brouwen. Meer weten, of zelfs proeven? Neem dan hier even een kijkje!

Tot volgend jaar! 🍺
https://www.herentalsebierfeesten.be/

I LOVE HERTALS 🎉

Onze jaarlijkse fuif die steeds doorgaat in 't Hof te Herentals. Niet te missen voor jeugd en ouder! Zaterdag 30 maart was iedereen welkom om mee te komen dansen en feesten.

Volg zeker de Instagram-pagina van I Love Hertals om up to date te blijven over de volgende editie!

GROOT & KLEIN KAMP ⛺

Hét hoogtepunt van het jaar: onze kampen! De jongste ban (Rakkers) gaat op kamp in augustus. De andere bannen gaan op kamp in juli. Meer info vinden jullie op de kamp-pagina (knopje hieronder).

Voorlopig kan je via onderstaande knop enkel de info van vorig jaar bekijken, om al een idee te krijgen van hoe zo'n kamp in elkaar zit. Opgelet, dit is dus info van VORIG KAMP! Info over de nieuwe kampen volgt later in het jaar.