EVENEMENTEN 📅

Via deze pagina krijg je een zicht op de evenementen die er ons dit jaar nog staan te wachten. Hiervoor kan je ook best steeds onze Facebook-pagina in de gaten houden, aangezien de evenementen met bijbehorende info via deze weg verspreid worden. Van zodra er concrete data bekend zijn voor deze evenementen zullen we deze hier ook bekendmaken! Kijk in afwachting gerust al eens naar de info die je hieronder kan terugvinden en noteer eventuele data alvast goed in de agenda!


HERENTALSE BIERFEESTEN 🍻

De 25ste editie beloofd er een legendarische te worden... 28 en 29 oktober is iedereen uitgenodigd om in Zaal 't Hof te Herentals te komen genieten van meer dan 100 biertjes. Geen fan van bier? Kom dan gewoon een lekker koffietje drinken, bestel een hapje en geniet van een gezellige KSA-sfeer!

Tot dan! 🍺
https://www.herentalsebierfeesten.be/

I LOVE HERTALS 🎉

Onze jaarlijkse fuif die steeds doorgaat in 't Hof te Herentals. Niet te missen voor jeugd en ouder! De datum voor 2024 wordt spoedig gepost...

Volg intussen de Instagram-pagina van I Love Hertals om up to date te blijven!

GROOT & KLEIN KAMP ⛺

Hét hoogtepunt van het jaar: onze kampen! De jongste ban (Rakkers) gaat op kamp in augustus. De andere bannen gaan op kamp in juli. Meer info volgt uiteraard later.

Voorlopig kan je via onderstaande knop de info van vorig jaar eens bekijken, om al een idee te krijgen van hoe zo'n kamp in elkaar zit. Opgelet, dit is dus info van VORIG KAMP! Info over de nieuwe kampen volgt later in het jaar.