GROOT EN KLEIN KAMP ⛺

Op deze pagina vind je binnekort alle info terug over onze kampen! Bekijk via onderstaand knopje alvast de PowerPoint van vorig jaar. Opgelet, dit gaat dus over verouderde info en dient enkel om een idee te krijgen van hoe onze kampen in elkaar zitten. Info over de kampen van 2024 volgt later!

KLEIN KAMP 🔫

Onze kleintjes, de Rakkers, gaan elke zomer een klein weekje samen op kamp in de leukste lokalen die hun leiding kan vinden. Hier zien de dagen er niet al te anders uit dan op zaterdagen doorheen het jaar, enkel spelen ze nog vaker spelletjes, genieten ze allemaal samen van het lekkerste eten dat de koksploeg vers bereidt en slapen ze bovendien ook allemaal gezellig samen, om alles de volgende dag weer opnieuw te kunnen doen! Op kamp zijn we niet bang van eens wat zotter te doen, 

Klein Kamp is de perfecte manier om eens kennis te maken met wat langer van huis zijn. De leiding zorgt ervoor dat iedereen zich op z'n gemak voelt. Het mag dan misschien wel 5 dagen duren, maar vaak is het 3x knipperen en het is voorbij! Voor meer vragen kan je uiteraard altijd terecht bij de Rakkerleiding. Hun info vindt u hier.

Klein kamp gaat door van 13 t.e.m. 17 augustus.


GROOT KAMP ⛺

Voor de andere bannen (Jongknapen, Knapen en Jonghernieuwers) ziet het er allemaal een beetje anders uit. Groot Kamp kan je zien als een geüpgraded versie van Klein Kamp. Weg met de gebouwen, weg met de GSMs en elektriciteit en hallo natuur!

11 dagen lang trekken we samen naar het mooiste stukje natuur dat de leiding kan vinden. Hier slapen we samen in tenten, wassen we ons in de rivier en eten we het lekkere eten van de koksploeg (2x warm eten per dag!). Honger zal je er zeker niet leiden en je zal al deze energie ook zeker nodig hebben voor alle zotte activiteiten, uitstapjes en avonturen die we hier beleven. Meer info nodig? Stuur gerust de leiding een berichtje via deze pagina. Vraag ook zeker wat informatie eens aan een vriendje dat al mee ging op Groot Kamp. De waarheid komt tenslotte uit een kindermond 😉.

Het groot kamp zal doorgaan van 18 t.e.m. 28 juli. Verdere info volgt, maar blokkeer deze data alvast in de agenda's voor de bangelijkste periode van het jaar! Wanneer het kamp nadert volgt er een infoavond waar je je kan inschrijven. Alle ingeschreven leden ontvangen een kampboekje met alle nodige info over het kamp! (Adres, inpaklijst, planning, tips & tricks, ...)

ENKELE SFEERBEELDJES 📸