TROOPER

Sinds enkele jaren zijn wij aangesloten bij Trooper. Een platform dat ons de kans geeft om een extra centje te verdienen. Met dit geld kunnen wij vervolgens een leuk extraatje doorheen het jaar organiseren, of nieuw materiaal aankopen!

Wij willen daarom ook aan jullie vragen om al jullie aankopen te doen via Trooper. Je betaalt zelf geen cent meer! Als je dus een pizza besteld via Takeaway, een kerstcadeau besteld via Coolblue of eender wat via de deelnemende winkels, doe dit dan zeker via onze Trooper link! Het is erg gemakkelijk en je helpt er je favoriete jeugdbeweging enorm mee.

Hoe werkt het? Check even onderstaande video!

Surf dus zeker eens naar bovenstaande pagina. Hier staan verschillende links naar webshops, zoals bv. naar Zalando, HEMA, Coolblue, TakeAway, Cheaptickets, ... de lijst is lang! Van elke aankoop die jij doet, gaat er een percentje naar KSA Herentals zonder dat jij iets extra moet betalen. Iedereen blij!

Dit geld investeren we onmiddellijk terug in de KSA om de activiteiten leuker te make, onze kampen verder aan te kleden en onze lokalen mee vorm te geven. We zijn jullie alvast erg dankbaar om onze Trooper te gebruiken!