KSA-WINKEL


Bij KSA Herentals is er slechts één uniformstuk verplicht: het volledig oranje sjaaltje. Het is dan ook belangrijk dat je dit elke activiteit draagt. Dit item is dan ook altijd bij de leiding te koop voor 2,50 euro.

Het is natuurlijk altijd leuk om ook op andere manieren duidelijk te maken dat je bij de coolste jeugdbeweging van België hoort. Daarom kan je ook T-shirts, hoodies en zelfs hemden bestellen, net zoals die van de leiding! Wil je graag eerst een hemd passen? Geen probleem! Wij hebben pasmaten klaarliggen in ons lokaal. De combo met hemd + sjaaltje is ten sterkste aan te raden. 😉

Je kan het hele jaar door rechtstreeks via de webshop van KSA Nationaal bestellen. Zo hoef je niet te wachten en kan je alles zelf regelen.

Mogelijks organiseren we doorheen het jaar nog eens een bestelmoment zoals in oktober, waarbij je dus terug via ons aan de lokalen kan bestellen en wij alles voor u aankopen en afhalen. Hier kan je alles dan ook eens passen, wat moeilijker is wanneer je online winkelt. Dit wordt dan massaal via onze sociale media pagina's gedeeld. Momenteel kan je enkel bestellen via KSA Nationaal. Heb je andere vragen in verband met bestellingen, uniforms of aankopen? Ga dan voor of na de activiteit even langs bij de leiding. Je kan uiteraard ook altijd na een activiteit wat langer blijven om eens een hemd te passen, geen probleem!