KSA-WINKEL


Bij KSA Herentals is er slechts één uniformstuk verplicht: het volledig oranje sjaaltje. Het is dan ook belangrijk dat je dit elke activiteit draagt. Dit item is dan ook altijd bij de leiding te koop voor 2,50 euro. 

Het is natuurlijk altijd leuk om ook op andere manieren duidelijk te maken dat je bij de coolste jeugdbeweging van België hoort, daarom kan je ook t-shirts, hoodies en zelfs hemden bestellen, net zoals die van de leiding! Wil je graag eerst een hemd passen? Geen probleem! Wij hebben pasmaten klaarliggen in ons lokaal.

De eerste drie weken van het nieuwe werkingsjaar zal er ook na de activiteit steeds een verkoopstand staan. Hier kan je items passen en direct via ons formulier bestellen. De deadline voor het indienen van bestellingen via ons is 22 oktober 2022. Daarna bestellen we al jullie producten samen, en laten we jullie weten wanneer ze klaarliggen in ons lokaal. Je kan dus tot en met 22 oktober onderstaand formulier invullen. Daarna kan je het hele jaar door rechtstreeks via de webshop van KSA Nationaal bestellen. Dit kan trouwens altijd, dus als je liever rechtsreeks via Nationaal werkt, prima. Zo hoef je niet te wachten en kan je alles zelf regelen via hun webshop.

Mogelijks organiseren we doorheen het jaar nog eens een bestelmoment, waarbij je dus terug via onderstaand formulier kan bestellen. Dit wordt dan massaal via onze social media pagina's gedeeld. Momenteel kan je dus enkel bestellen tot en met 22 oktober.

Heb je andere vragen in verband met bestellingen, uniforms of aankopen? Ga dan voor of na de activiteit even langs bij de leiding! Je kan ook onze verkoopverantwoordelijke Hanne Wils contacteren. Haar gegevens vind je hier.