INSCHRIJVEN 📝

Algemene info

Nog niet ingeschreven? Vul dan snel onderstaand formulier in. Je mag 3x gratis proberen, daarna betaal je eenmalig 30 euro voor een jaar lang lidmaatschap. Vriendjes en vriendinnetjes zijn trouwens altijd welkom, zeker op onze speciale vriendjesdag! Maar dus ook doorheen het jaar maken wij jullie allemaal warm om al jullie beste vrienden en vriendinnen mee te nemen, om ook hen eens te laten proeven van hoe leuk een jeugdbeweging kan zijn! Schrijf je je pas in na februari? Dan hoef je niet het volledige lidgeld te betalen. Neem even contact op met iemand van de leiding om het tarief te bespreken.

Inschrijven kan gedurende het hele jaar, bij voorwaarde dat het lidgeld betaald wordt en het inschrijvingsformulier tijdig en correct ingevuld wordt. Let wel op, als je doorheen het jaar inpikt, betaal je nog steeds de volledige 30 euro. Dit omwille van verzekering en andere praktische zaken.

Indien je nog vragen hebt, kan je deze uiteraard ook eerst nog stellen via het contactformulier of liefst rechtstreeks aan iemand van de leiding!

Hoe schrijf ik me in?

Betalen kan enkel via overschrijving. Van zodra wij de overschrijving ontvangen is uw inschrijving officieel. Gelieve steeds de naam + voornaam + ban van jouw kind te vermelden in de overschrijving! Niet zeker in welke ban jij of jouw kind hoort? Check dan even deze pagina voor meer uitleg!

Bijvoorbeeld: "Inschrijving Emma Peeters, Jongknapen"

BE19 9790 8291 6312
KSA HERENTALS


OPMERKING:
Je hoeft enkel de verplichte velden in te vullen in onderstaand formulier. Gelieve wel steeds een gsm-nummer in te vullen. De rest is optioneel!

PS: het is normaal dat je geen bevestiging krijgt na het inschrijven, dit is nu eenmaal hoe het systeem van KSA Nationaal werkt. Bovendien hoef je je niet opnieuw in te schrijven als je al een vast lid bent bij ons. Als je toch twijfelt, contacteer gerust even de leiding!


UiTPAS


Vanaf dit jaar werkt KSA Herentals ook met de UiTPAS! Kom je in aanmerking en maak je graag gebruik van de voordelen die UiTPAS biedt? Stuur dan vooraleer je je inschrijft een berichtje naar Jana Wils. Zij helpt je met plezier verder!

Wat is UiTPAS? UiTPAS is een digitale spaar- en voordeelkaart voor cultuur, sport en vrije tijd. Door deel te nemen aan sport-, cultuur- en jeugdactiviteiten kan je UiTpunten sparen. Die punten kan je dan omruilen voor interessante voordelen, zoals een gratis ticket, kortingen of andere cadeaus.

Meer info? Surf dan even naar de website, of spreek ons aan!