Inspraakmoment nieuwe locatie!

19-03-2024


We zijn eindelijk klaar om de nieuwe fase van ons avontuur naar een nieuwe locatie voor te stellen: een inspraak-moment voor alle ouders, leden, oud-leiding en eender wie daarbovenop interesse heeft! Een tijdje geleden kondigden we aan dat we een nieuw stekje hebben gevonden voor onze lokalen. Hier kroop al veel werk in achter de schermen, maar nu is het aan jullie! Zaterdag 20 april organiseren we een inspiratie-moment op onze nieuwe locatie. Hier zullen we jullie voor het eerst fysiek meenemen naar de volgende stap voor KSA Herentals. We willen jullie die dag betrekken en al jullie suggesties en ideeën horen! 

Naast dit alles wordt 20 april ook gewoonweg een leuke namiddag waar we iedereen willen verwelkomen in wat de toekomst van onze KSA zal worden. Breng dus zeker iedereen mee die je denkt dat van waarde kan zijn in zo'n inspraakmoment, breng je zotste ideeën, kritische blikken en utopische visies mee zodat wij hiermee aan de slag kunnen, en iets kunnen opbouwen dat de volgende generaties van onze jeugdbeweging thuis kan noemen! Iedereen wordt om 15u verwacht aan de nieuwe lokalen, Markgravenstraat 77! Dit is dus ter vervanging van de reguliere activiteit.

We zullen een eerste tour geven, plannen bespreken maar vooral ook input vragen van hoe jullie de toekomst mee zien op onze nieuwe locatie. Het is uiteraard voor de leden dat we dit alles doen, dus willen ook massaal jullie input om deze grote stap voor KSA Herentals samen sterk te kunnen zetten. Alle ouders en leden zijn welkom!

Er is echter nog veel werk. Verbouwingen, herinrichtingen en herstructurering ligt allemaal nog in de toekomst. Het is dus een eerste ruwe kijk op wat deze lokalen kunnen worden binnen een aantal jaren. Dit doen we samen, en dat begint op 20 april!

Bij vragen mag je altijd Vicce contacteren op het nummer 0479 87 81 52!